Jätevesi
Tätä isäsikin käyttäisi.
Lataa esite
  • Esittely
  • Tuoteseloste
  • Käyttökohteet
  • Käyttöohjeet

Ota mukaasi putkistojen, suodattimien ja naapurien paras ystävä, aikamme sankari,

Hajuton Jätevesi!

Hajuton Jätevesi estää lian muodostumista putkistoihin ja hiukkasten kasaantumista imeytyskentille siirtäen hajuhaitat eilispäivän muistoiksi - ympäristöystävällisesti, totta kai. Hajuton Jätevesi pitää näin putkesi ja erityisesti naapurisi tyytyväisinä ja hymyssä suin. Se myös tehostaa pienpuhdistamoiden ja harmaavesisuodattimien toimintaa - mitä säännöllisemmin käytettynä, sen parempi.

Tuoteseloste

ajuton Jätevesi on ennaltaehkäisevä biologinen putkistojen, saostus- ja pumppukaivojen sekä pienpuhdistamoiden puhdistus- ja kunnossapitoaine, joka hajottaa luonnonmukaisesti orgaaniset jätteet ja poistaa epämiellyttävät hajut. Hajuton Jätevesi estää myös kiintoainekovettumien syntymistä ja imeytyskenttien tukkeutumista, helpottaa kaivojen tyhjennystä ja pidentää niiden tyhjennysväliä, sekä pienentää näin kiinteistön hoitokuluja. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Varottava aineen joutumista silmiin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa.

Käyttökohteet

Asuinkerrostalot, omakotitalot, vapaa-ajanasunnot jne.

Näin käytät

  1. Kaada Hajuton Jätevesi hoitoainetta viemäriin säännöllisesti putkistojen ja sakokaivojen hoitamiseksi.

Asuintaloissa annostelu yksi desilitra/asukas/viikko. Kuitenkin minimissään 3 desilitraa/viikko. Vapaa-ajanasunnot, jne. annostelu 2–4 desilitraa tarpeen mukaan. Ongelmakohteissa annostelua suositellaan lisättäväksi halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. HUOM! Luonnolliset biologiset organismit toimivat tehokkaimmin korkeissa lämpötiloissa, ei kuitenkaan yli 50°C astetta. pH-arvo ihanteellisesti 6.0-8,5. Pitkäaikainen kontakti kuumaan veteen ja kemikaaleihin (erityisesti kloori ja desinfiointiaineet) saattaa heikentää tuotteen tehoa. Varastointilämpötila: 4°C-40°C.

» Lataa käyttöturvatiedote (pdf)

© Hitech Chemicals Finland Oy