Pinnat & Tekstiilit
Tätä isäsikin käyttäisi.
Lataa esite
  • Esittely
  • Tuoteseloste
  • Käyttökohteet
  • Käyttöohjeet

Muistatko, millaiselta tuoksuu hajuton sohva? Tai hajuton auto? On aika muistaa! Ota käyttöön

Hajuton Pinnat & Tekstiilit!

Hajuton Pinnat & Tekstiilit on miljoonan käyttökohteen tuote. Se poistaa erilaisiin pintoihin pinttyneet epämiellyttävät hajut tuhoamalla ne täysin - keinotuoksut hiiteen ja pintojen omat tuoksut kunniaan! Hajuton Pinnat & Tekstiilit on räjähtävän tehokas ja helppokäyttöinen sekä ympäristöystävällinen tuote. Viljele sitä vapaasti kaikenlaisiin pintoihin niin kotiin, vapaa-ajan asumuksiin kuin autoihinkin, ja anna nenäsi nauttia.

Tuoteseloste

Hajuton Pinnat & Tekstiilit on käyttövalmis biologinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Se tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin. Hajuton Pinnat & Tekstiilit sisältää kolmea erillaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sen sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit ”syövät” hajunaiheuttajat.Voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Soveltuu kaikille pestäville pinnoille. Roiskeet iholta huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sisältää mm: <5% Ionittomia tensidejä. Valmistettu EU:ssa.

Käyttökohteet

Verhoilut ja muut tekstiilit, jäteastiat, saniteettitilat, kuljetusvälineet (henkilöautot, taksit, bussit, junat, lentokoneet), rappukäytävät, kennelit ja eläinhoitolat, jne.

Näin käytät

  1. Käytetään laimentamattomana.
  2. Sumuta runsaasti puhdistettavalle pinnalle tai hajun lähteen päälle ja anna kuivua. Sumuta uudestaan ja tarvittaessa harjaa tai pyyhi liinalla.

HUOM: Kuuma vesi (yli +50°C) ja desinfiointiaineet neutraloivat tuotteen tehon. Varastointilämpötila: 4°C-40°C.

» Lataa käyttöturvatiedote (pdf)

© Hitech Chemicals Finland Oy